Wij danken
Abelea Administratie en Advies
voor hun steun en bijdrage.
  Skip Navigation LinksHome > Vrijwilligers  

De stichting beschikt over meer dan 60 vrijwilligers. Allen ervaren motorrijders die onze stichting een warm hart toedragen en enthousiast zijn in hun bijzondere hobby. Onder de vrijwilligers bevinden een aantal politiefunctionarissen. Verder is ons team werkzaam in een diversiteit van beroepsgroepen die deze enerverende hobby gemeen hebben.

Iedere vrijwilliger is volledig gecertificeerd (door de politie) en speciaal opgeleid. Voordat een nieuwe vrijwilliger wordt ingezet tijdens een evenement doorloopt hij eerst het volledige opleidingstraject, waarna hij tijdens de eerste inzetten begeleid wordt om overdracht van kennis en ervaring te garanderen. Ons team werkt uiterst slagvaardig, alert en professioneel. Mobiele beveiliging is nu eenmaal onze specialiteit.

Indien gewenst zal ons team uiterst discreet en onopvallend te werk gaan of, indien de situatie dit vereist, juist overduidelijk aanwezig zijn.

Is uw interesse gewekt en wilt u graag weten of het optreden als vrijwilliger iets voor u is, stuur voor vrijblijvende info een e-mail naar info@euromotardservice.nl.

Behalve voldoende rijervaring en een deugdelijke motor stellen wij geen bijzondere eisen. Iedereen is welkom, zowel dames als heren.

  Copyright © 2006-2014 Euro Motard Service