Druk weekend achter de rug voor EMS

Van donderdag 30 augustus t/m maandag 3 september werden door EMS 4 evenementen gedaan …

Op donderdag 30 augustus werd met 15 motards de Chasse Patatte verreden. Dit is de opvolger van de bekende Preuvenetour.

Circa 100 deelnemers (directeuren, BN’ers, doktoren, etc.) gingen de fiets op om 100 kilometer door Zuid-Limburg te fietsen. Start en eindpunt was kasteel Vaalsbroek. Onderweg waren er diverse culinaire stops bij diverse kastelen en andere horecagelegenheden. Naast de 100 deelnemers per fiets bestond de karavaan nog uit ca. 15 volgauto’s, waaronder organisatie, gasten, medisch en technische ondersteuning.


Op zaterdag 1 september streek de Boels Ladies Tour neer op het Tom Dumoulin Park te Sittard.

Deze dag werd dag 5 verreden van de 6-daagse wedstrijd. Start en Finish was op het Tom Dumoulin Park in Sittard. Met een 70-tal motards werd de puntbeveiliging verzorgd. EMS was hierbij vertegenwoordigd met 16 motards.


Op zondag 2 september was het de beurt aan de Jeugd. In wel in de Wielerronde in Well, de Grote Prijs Rob Mulders. Door EMS werd de wedstrijdbeveiliging gedaan.


Het laatste evenement in dit weekend was op maandag 3 september. De Bizz United Ride & Dine Culinary Cycle Classic. 

Met 5 motards werd deze tour, die bestond uit een 60-tal deelnemers, begeleid. Hier was ook de dames-ploeg van Boels bij aanwezig. 


Terug