Diensten

Mobiele verkeersregeling
Voorafgaande aan de wedstrijd of (op)tocht worden door ons de wegen kruispunten beveiligd en het tegemoetkomend verkeer stopgezet. Hiervoor hanteren wij een standaard werkwijze waarvoor onze motards speciale trainingen hebben gevolgd. Onze motards zijn snel ter plekke en flexibel in hun inzet. De ervaring die onze vrijwilligers hebben zorgt voor een snelle handelwijze en optimale veiligheid.

Vervoer passagier
Onze ervaren motards kunnen worden ingezet voor het vervoer van juryleden, cameramensen, fotografen, artsen / verplegers, gasten en nog veel meer.

Regie
In overleg met een organisatie kunnen wij ook de regie van een evenement ondersteunen en coördinerende taken op ons nemen. De flexibele inzet van motoren garandeert dat iedereen snel op de juiste plek aanwezig kan zijn. Vaak zullen tijdens het evenement ook politie, medische dienst en statische verkeersregelaars aanwezig zijn. Wij werken nauw met hen samen zodat de beveiliging goed op elkaar aansluit.

Communicatie
Indien gewenst kunnen we voor professionele communicatie zorgen tussen de diverse medewerkers en de organisatie. Zo kan een motard reserve spullen naar mensen op posten op een parcours brengen. Bij incidenten kan een motard de betreffende medewerkers bereiken en informeren. Doordat een motor zeer flexibel is gaat dit veel sneller dan met andere vervoermiddelen.

Bijzondere diensten
Ieder evenement vraagt om een aparte nadering. Bij grote muziekevenementen worden onze motards bijvoorbeeld ingezet om medicatie of verbandmiddelen bij de centrale EHBO posten te bezorgen of op te halen.

Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat wij voor bijna elke vraag een passend antwoord kunnen bieden.