EMS maakt naam waar.

Geschreven op 11 september 2018

Wederom een zeer druk weekend achter de rug waarbij de naam Euromotardservice werd waargemaakt.

Op vrijdag 7 september werd bij Cafe-Feestzaal Cascade in Vilt vertrokken voor de roemruchte 2-daagse klassieker naar Clervaux te Luxemburg. Deze klassieker wordt georganiseerd door PRO Team Limburg. Het grootste gedeelte van deze rit ligt in België. Ook hier werd door EMS op adequate wijze het verkeer geregeld middels seingever-band en stopbordje. Terugreis op zaterdag 8 september met wat beter weer als de vrijdag. Al met al, alles goed verlopen met de complimenten van de organisatie. 

 


Ook werd op vrijdag 7 september door EMS ondersteuning geboden aan onze collega’s van SMS. In de omgeving van Arnhem werd de Skipr Cure & Care Cycle Challenge gehouden. Skipr is een magazine voor beslissers in de zorg en zij organiseren deze tocht. De tocht bestaat uit drie onderdelen:
· Pelotonstocht van 30 kilometer met aankomst op de Posbank;
· Tijdrit van 3,5 kilometer op de Posbank;
· Toertocht op eigen gelegenheid (kunnen kiezen uit 30,60, 95 kilometer)


In de weekend vond van 7 t/m 9 september ook de Watersley Ladies Challenge 2018 (UCI-klasse 2.1.) plaats. Op 7 September vond er een criterium plaats op het Tom Dumoulin park te Sittard. Dit konden de dames zonder begeleiding. Op 8 en 9 september vonden er echter 2 evenementen plaats waarbij dit zeer gewenst was. Op zaterdag 8 september werd de tijdrit verreden op Watersley. Op zondag 9 september werd een omloop van 67 km afgewerkt met 24 hellingen. Dit in voorbereiding op de WK-Wielrennen in Insbruck.


Tenslotte werd op zondag 9 september nog de HLB van Daal Eurode Omloop gehouden te Kerkrade. Een wedstrijd uit de Topcompetitie. EMS verzorgd hier de gehele wedstrijdbegeleiding.


Dit weekend in totaal 38 motards ingezet. 


Druk weekend achter de rug voor EMS

Geschreven op 5 september 2018

Van donderdag 30 augustus t/m maandag 3 september werden door EMS 4 evenementen gedaan …

(lees meer…)